Przejdź do treści
Szpital Miejski Specjalistyczny im. G. Narutowicza
Centrala: 12 416-22-66
Rejestracja: 12 257-82-62
Kontakt
Facebook
  • SzpitalRozwiń
    • Historia szpitala
    • O szpitalu
    • Aktualności
    • Podziękowania
    • Program tytoń
    • Szkoła rodzenia
    • Ankieta
    • Promocja zdrowia
    • Pracownicy
    • Pacjent
    • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
    • Cyberbezpieczeństwo
    • Telefony
  • Aktualności
  • Konkursy
  • Oddziały
  • Poradnie
  • Diagnostyka
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Zadania budżet Państwa
  • Kariera
  • Strefa kontrahentaRozwiń
    • Zamówienia publiczne
    • Plan postępowań
    • Zapytania ofertowe
Szpital Miejski Specjalistyczny im. G. Narutowicza

Posiłki 23.08.2024 r.

OBIAD – DIETA PODSTAWOWA

Zupa wiosenna z cukinią i makaronem 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL, )
Ziemniaki młode gotowane 200 g
Ryba smażona (Dorsz) 110 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB,)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Szpinak gotowany z olejem 100 g (GLU PSZ,)
Kompot owocowy z/c 300 ml

KOLACJA – DIETA PODSTAWOWA

Papryka świeża 70 g
Roszponka 10 g
Herbata czarna ekspresowa z cytryną
Cateringowa z/c 300 ml
Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT,)
Chleb Graham 30 g ( GLU PSZ,)
Masło extra 82% 15 g ( MLE,)
Jajko gotowane kl M 1 szt ( JAJ,)
Polędwica Sopocka wieprzowa,wędzona
parzona z dodatkiem wody 20 g ( SOJ, MLE,)
Woda mineralna niegazowana 250 ml

, FC : (0,0,0)

OBIAD – DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Zupa wiosenna z cukinią i makaronem 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL,)
Ziemniaki młode z tłuszczem gotowane 200 g
Pulpet z ryby (Dorsz) 80 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB,)
Sos koperkowy 100 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL,)
Szpinak gotowany z olejem 100 g (GLU PSZ,)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem b/c 100 g
Kompot owocowy b/c 300 ml

, FC : (0,0,0)

KOLACJA – DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Papryka świeża 70 g
Roszponka 10 g
Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa b/c 300 ml
Chleb Graham 90 g ( GLU PSZ,)
Masło extra 82% 10 g ( MLE,)
Jajko gotowane kl M 1 szt ( JAJ,)
Polędwica Sopocka wieprzowa,wędzona parzona z dodatkiem wody. 20 g ( SOJ, MLE,)
Woda mineralna niegazowana 250 ml

MAPA STRONY

  • Historia szpitala
  • Aktualności
  • Zamówienia publiczne
  • Pacjent
  • O szpitalu
  • Program tytoń
  • Ankieta
  • Telefony
  • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
  • RODO
  • Cyberbezpieczeństwo
  • Szkoła rodzenia
  • Aktualności
  • Promocja zdrowia
  • Pracownicy
  • Komunikaty
  • Oddziały
  • Diagnostyka
  • Poradnie
  • Zadania budżet Państwa
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • BIP

DANE KONTAKTOWE

ul. Prądnicka 35-37, 31-202 Kraków

Numer telefonu

12-416-22-66, 12-633-01-00

Email

sekretariat@narutowicz.krakow.pl
Kraków
  • Szpital
    • Historia szpitala
    • O szpitalu
    • Aktualności
    • Podziękowania
    • Program tytoń
    • Szkoła rodzenia
    • Ankieta
    • Promocja zdrowia
    • Pracownicy
    • Pacjent
    • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
    • Cyberbezpieczeństwo
    • Telefony
  • Aktualności
  • Konkursy
  • Oddziały
  • Poradnie
  • Diagnostyka
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Zadania budżet Państwa
  • Kariera
  • Strefa kontrahenta
    • Zamówienia publiczne
    • Plan postępowań
    • Zapytania ofertowe