Przejdź do treści
Szpital Miejski Specjalistyczny im. G. Narutowicza
Centrala: 12 416-22-66
Rejestracja: 12 257-82-62
Kontakt
Facebook
  • SzpitalRozwiń
    • Historia szpitala
    • O szpitalu
    • Aktualności
    • Podziękowania
    • Program tytoń
    • Szkoła rodzenia
    • Ankieta
    • Promocja zdrowia
    • Pracownicy
    • Pacjent
    • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
    • Cyberbezpieczeństwo
    • Telefony
  • Aktualności
  • Konkursy
  • Oddziały
  • Poradnie
  • Diagnostyka
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Zadania budżet Państwa
  • Kariera
  • Strefa kontrahentaRozwiń
    • Zamówienia publiczne
    • Plan postępowań
    • Zapytania ofertowe
Szpital Miejski Specjalistyczny im. G. Narutowicza

Posiłki 16.01.2024 r.

OBIAD – DIETA PODSTAWOWA

Jarzynowa z zacierką 400 ml (GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Kotlet drobiowy panierowany 90 g (GLU PSZ, JAJ)
Sos pietruszkowy 100 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
Marchewka z groszkiem oprószana 100 g (GLU PSZ, MLE)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Surówka wykwintna z olejem b/c 100 g (JAJ, GOR)

KOLACJA – DIETA PODSTAWOWA

Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa z/c 250 ml
Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
Chleb Graham 30 g (GLU PSZ)
Masło extra 82% 15 g (MLE)
Szynka Konserwowa wieprzowa, produkt blokowy wytworzony z połączonych kawałków mięsa wieprzowego, parzony 50 g (SOJ)
Surówka z rzodkwi białej i jabłka 100 g (MLE)
Sałata lodowa 20 g

OBIAD – DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Jarzynowa z zacierką 400 ml (GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL)
Ziemniaki z tłuszczem 200 g
Filet z kurczaka pieczony 80 g (GLU PSZ)
Sos pietruszkowy 100 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
Surówka wykwintna z olejem b/c 100 g (JAJ, GOR)
Marchew oprószana z olejem 100 g (GLU PSZ)
Kompot owocowy b/c 250 ml

KOLACJA – DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa b/c 250 ml
Chleb Graham 90 g (GLU PSZ)
Masło extra 82% 10 g (MLE)
Szynka Konserwowa wieprzowa, produkt blokowy wytworzony z połączonych kawałków mięsa wieprzowego, parzony 50 g (SOJ)
Surówka z rzodkwi białej i jabłka 100 g (MLE)
Sałata lodowa 20 g

MAPA STRONY

  • Historia szpitala
  • Aktualności
  • Zamówienia publiczne
  • Pacjent
  • O szpitalu
  • Program tytoń
  • Ankieta
  • Telefony
  • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
  • RODO
  • Cyberbezpieczeństwo
  • Szkoła rodzenia
  • Aktualności
  • Promocja zdrowia
  • Pracownicy
  • Komunikaty
  • Oddziały
  • Diagnostyka
  • Poradnie
  • Zadania budżet Państwa
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • BIP

DANE KONTAKTOWE

ul. Prądnicka 35-37, 31-202 Kraków

Numer telefonu

12-416-22-66, 12-633-01-00

Email

sekretariat@narutowicz.krakow.pl
Kraków
  • Szpital
    • Historia szpitala
    • O szpitalu
    • Aktualności
    • Podziękowania
    • Program tytoń
    • Szkoła rodzenia
    • Ankieta
    • Promocja zdrowia
    • Pracownicy
    • Pacjent
    • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
    • Cyberbezpieczeństwo
    • Telefony
  • Aktualności
  • Konkursy
  • Oddziały
  • Poradnie
  • Diagnostyka
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Zadania budżet Państwa
  • Kariera
  • Strefa kontrahenta
    • Zamówienia publiczne
    • Plan postępowań
    • Zapytania ofertowe