Przejdź do treści
Szpital Miejski Specjalistyczny im. G. Narutowicza
Centrala: 12 416-22-66
Rejestracja: 12 257-82-62
Kontakt
Facebook
  • SzpitalRozwiń
    • Historia szpitala
    • O szpitalu
    • Aktualności
    • Podziękowania
    • Program tytoń
    • Szkoła rodzenia
    • Ankieta
    • Promocja zdrowia
    • Pracownicy
    • Pacjent
    • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
    • Cyberbezpieczeństwo
    • Telefony
  • Aktualności
  • Konkursy
  • Oddziały
  • Poradnie
  • Diagnostyka
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Zadania budżet Państwa
  • Kariera
  • Strefa kontrahentaRozwiń
    • Zamówienia publiczne
    • Plan postępowań
    • Zapytania ofertowe
Szpital Miejski Specjalistyczny im. G. Narutowicza

Posiłki 22.05.2024 r.

OBIAD – DIETA PODSTAWOWA

Grysikowa 400 ml (GLU PSZ, SEL,)
Ziemniaki gotowane 200 g
Mięso drobiowe gotowane z udźca kurczaka 80 g
Sos bazyliowy 100 ml ( GLU PSZ, SEL,)
Fasolka szparagowa z bułką tartą i z olejem 100 g (GLU PSZ,)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Jogurt owoce leśne 100g 1 szt ( MLE,)
Dynia duszona z olejem 100 g ( GLU PSZ,)

KOLACJA – DIETA PODSTAWOWA

Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa z/c 250 ml
Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g (GLU PSZ, GLU ŻYT,)
Chleb Graham 30 g (GLU PSZ,)
Masło extra 82% 15 g (MLE,)
Pasztet Ciechanowski-Pasztet drobiowy z dodatkiem surowców wieprzowych pieczony 70 g (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE,)
Pomidor 70 g
Sałata zielona 20 g

OBIAD – DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Grysikowa 400 ml ( GLU PSZ, SEL,)
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Mięso drobiowe gotowane z udźca kurczaka 80 g
Sos bazyliowy 100 ml ( GLU PSZ, SEL,)
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Dynia duszona z olejem 100 g ( GLU PSZ,)
Kompot owocowy b/c 250 ml

KOLACJA – DIETA Z OGRANICZENIEM ŁATWO PRZYSWAJALNYCH WĘGLOWODANÓW

Herbata czarna ekspresowa z cytryną Cateringowa b/c 250 ml
Chleb Graham 90 g ( GLU PSZ,)
Masło extra 82% 10 g ( MLE,)
Szynka pieczona, łopatka wieprzowa wędzona parzona z dodatkiem białka wieprzowego z dodatkiem wody 50 g (GLU PSZ, SOJ, może zawierać: MLE, SEL, GOR,)
Pomidor 70 g
Sałata zielona 20 g

MAPA STRONY

  • Historia szpitala
  • Aktualności
  • Zamówienia publiczne
  • Pacjent
  • O szpitalu
  • Program tytoń
  • Ankieta
  • Telefony
  • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
  • RODO
  • Cyberbezpieczeństwo
  • Szkoła rodzenia
  • Aktualności
  • Promocja zdrowia
  • Pracownicy
  • Komunikaty
  • Oddziały
  • Diagnostyka
  • Poradnie
  • Zadania budżet Państwa
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Kontakt
  • Deklaracja dostępności
  • BIP

DANE KONTAKTOWE

ul. Prądnicka 35-37, 31-202 Kraków

Numer telefonu

12-416-22-66, 12-633-01-00

Email

sekretariat@narutowicz.krakow.pl
Kraków
  • Szpital
    • Historia szpitala
    • O szpitalu
    • Aktualności
    • Podziękowania
    • Program tytoń
    • Szkoła rodzenia
    • Ankieta
    • Promocja zdrowia
    • Pracownicy
    • Pacjent
    • Certyfikaty/Komisje
/Zespoły
    • Cyberbezpieczeństwo
    • Telefony
  • Aktualności
  • Konkursy
  • Oddziały
  • Poradnie
  • Diagnostyka
  • Dostępność
  • Dobry posiłek
  • Zadania budżet Państwa
  • Kariera
  • Strefa kontrahenta
    • Zamówienia publiczne
    • Plan postępowań
    • Zapytania ofertowe