Strona Główna / Edukacja pacjenta Edukacja pacjenta Wskazówki dietetyczne dla pacjentów Literatura do opracowań diet szpitalnych 2025Pobierz W I Wykaz e-book’ów i poradników żywieniowych dla pacjentów- opracowanie- NCEŻ-IŻŻ-IMiDz 2025Pobierz W II Dieta w cukrzycy typu 1 i LADA – Aktualizacja 2025Pobierz W II Dieta w dyslipidemii – Aktualizacja 2025Pobierz W II Dieta w niedożywieniu związanym z chorobą – aktualizacja 2025Pobierz W II Dieta w otyłości – Aktualizacja 2025Pobierz W II Dieta w przewlekłej chorobie nerek – aktualizacja 2025Pobierz W II Dieta w zakażeniu Clostridium difficile – Aktualizacja 2025Pobierz W II Dieta w zespole krótkiego jelita SBS – Aktualizacja 2025Pobierz W II Wykaz zaleceń żywieniowych dla pacjentów- opracowanie- NCEŻ-IŻŻ- Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta dla pacjentów ze stomią – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta po resekcji żołądka oraz w zespole poresekcyjnym – Aktualizacja 2025Pobierz W III DIETA w chorobach wątroby – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w chorobie wrzodowej i nadkwaśnym nieżycie żołądka – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w cukrzycy typu 2 – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w kamicy żółciowej i po resekcji pęcherzyka żółciowego – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w nieswoistych zapalnych chorobach jelit – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w ostrym zapaleniu trzustki – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w przewlekłym zapaleniu trzustki – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w uchyłkowatości jelita grubego – Aktualizacja 2025Pobierz W III Dieta w zespole jelita nadwrażliwego – Aktualizacja 2025Pobierz W IV Wykaz zaleceń żywieniowych dla pacjentów- opracowanie – dietetyk szpitalny- Aktualizacja 2025Pobierz